Lemn pui BBQ afumat carne de vită piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 719 calorii. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 15 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ketchup, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 6 cesti Hickory chips
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Preîncălziți fumătorul de cărbune timp de o jumătate de oră. Înmuiați chipsurile hickory timp de o jumătate de oră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgere.
4
Tăiați grăsimea pe piept la o grosime de 1/4 inci.
5
Presărați pieptul generos cu freca uscată. Înfășurați în plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Mop întregul piept cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați grăsimea pieptului în sus într-un fumător la o temperatură preîncălzită de 200 până la 225 grade F.
8
Adăugați 3 mâini de chipsuri hickory pre-îmbibate la cărbunele preîncălzite (ar trebui să fie în stadiul gri). După 3 ore, adăugați încă 3 mâini de chipsuri și mop cu sos de mop pe bază de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
9
După încă 2 ore, așezați pieptul pe 2 bucăți de folie grea și turnați 1/4 cană de sos de mop pe bază de bere deasupra pieptului și sigilați bine. Continuați să gătiți în fumător încă 2 până la 4 ore sau până când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Scoateți pieptul din folie și lăsați să stea 15 minute. Feliați pieptul împotriva bobului în grosime de 1/4 inci. Top cu sos BBQ piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Într-o cratiță medie spre mare, sotează ceapa în unt la foc mediu până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luke Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.