Pui de lemn BBQ afumat carne de vită piept

Pui de lemn BBQ afumat carne de vită piept
Lemn pui BBQ afumat carne de vită piept ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 719 calorii. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 15 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ketchup, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 cesti Hickory chips
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Preîncălziți fumătorul de cărbune timp de o jumătate de oră. Înmuiați chipsurile hickory timp de o jumătate de oră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgere.
4
Tăiați grăsimea pe piept la o grosime de 1/4 inci.
5
Presărați pieptul generos cu freca uscată. Înfășurați în plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Mop întregul piept cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați grăsimea pieptului în sus într-un fumător la o temperatură preîncălzită de 200 până la 225 grade F.
8
Adăugați 3 mâini de chipsuri hickory pre-îmbibate la cărbunele preîncălzite (ar trebui să fie în stadiul gri). După 3 ore, adăugați încă 3 mâini de chipsuri și mop cu sos de mop pe bază de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
9
După încă 2 ore, așezați pieptul pe 2 bucăți de folie grea și turnați 1/4 cană de sos de mop pe bază de bere deasupra pieptului și sigilați bine. Continuați să gătiți în fumător încă 2 până la 4 ore sau până când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Scoateți pieptul din folie și lăsați să stea 15 minute. Feliați pieptul împotriva bobului în grosime de 1/4 inci. Top cu sos BBQ piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Într-o cratiță medie spre mare, sotează ceapa în unt la foc mediu până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute.

Ingrediente

1Oreos dublu umplut10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime4kilogramepiept de vită, clasa de alegerepiept de vită, clasa de alegere340ardei habeneroun plic de 28 g de mix de ciocolată caldăun plic de 28 g de mix de ciocolată caldă2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată2cp. legume (de exemplu, spanac)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1parmezan rasmuștar uscatmuștar uscat1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1Oreos dublu umplutpiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier2cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1cp. legume (de exemplu, spanac)2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1parmezan raslichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1parmezan rasGrătar uscat frecaGrătar uscat freca12creveți și cu veneTăiați pulberea de porc a lui Tabb sau frecați-vă BBQ-ul preferatTăiați pulberea de porc a lui Tabb sau frecați-vă BBQ-ul preferat0cp. legume (de exemplu, spanac)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet alboțet alb2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos WorcestershireSos Worcestershire3Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos WorcestershireSos Worcestershire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuștar galbenmuștar galben

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luke Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Luca Syrah
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista