Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti
Puiul de lapte cu fulgi de porumb crocanți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 394 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zară, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti, Pui De Lapte Cu Fulgi De Porumb Crocanti, și Pui de lapte cu fulgi de porumb crocanti.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați Zara, usturoiul și 2 linguri de sare. Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi superficiale, lungi de 1 inch, în pui. Frecați generos cu sos Tabasco și adăugați la zară; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aprinde un grătar.
Scoateți puiul din marinată și grătiți-l la foc moderat, rotind des, până când pielea este rumenită și carbonizată în pete și carnea este gătită, aproximativ 30 de minute.
Într-un vas puțin adânc, aruncați fulgii de porumb cu pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ungeți puiul cu untul. Folosind clești, rulați puiul în amestecul de fulgi de porumb.
Se transferă într-un platou și se servește, trecând sosul Tabasco la masă.