Pui de ierburi prăjite și cartofi

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu ierburi prăjite și cartofii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 7. O porție conține 549 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de oregano, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 36 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 86%. Rețete similare includ Pui și cartofi prăjiți cu două plante, Pulpe de pui prăjite cu cartofi, și Pui Prăjit Cu Lămâie Și Ierburi Cu Cartofi Pentru Bebeluși.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare bucată transversal în felii groase de 1/2 inci.
Așezați cu ceapa într-o tigaie mare, puțin adâncă, căptușită cu folie.
Combinați următoarele 7 ingrediente; stropiți 1 lingură. se amestecă peste amestecul de cartofi și se aruncă până se acoperă uniform.
Aruncați mănușile și gâtul de la pui. Clătiți puiul sub apă curgătoare rece; scurgeți și uscați.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, în centrul tigaiei, mutând cartofii deoparte.
Ungeți puiul, inclusiv cavitatea, bine cu amestec de sos de soia.
Friptură în 375 de grade F cuptor aproximativ 1 oră și 15 minute, sau până când termometru carne introdus în cea mai groasă parte nu atinge registrele osoase 180 de grade F, periaj de pui cu amestec de sos de soia la fiecare 30 de minute și amestecând legume.
Scoateți din cuptor; lăsați puiul să stea cu 10 minute înainte de sculptură.