Pui de ierburi prăjite și cartofi

Pui de ierburi prăjite și cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu ierburi prăjite și cartofii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 7. O porție conține 549 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de oregano, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 36 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 86%. Rețete similare includ Pui și cartofi prăjiți cu două plante, Pulpe de pui prăjite cu cartofi, și Pui Prăjit Cu Lămâie Și Ierburi Cu Cartofi Pentru Bebeluși.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare bucată transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Așezați cu ceapa într-o tigaie mare, puțin adâncă, căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Combinați următoarele 7 ingrediente; stropiți 1 lingură. se amestecă peste amestecul de cartofi și se aruncă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Aruncați mănușile și gâtul de la pui. Clătiți puiul sub apă curgătoare rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Așezați puiul, cu pieptul în sus, în centrul tigaiei, mutând cartofii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Ungeți puiul, inclusiv cavitatea, bine cu amestec de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Friptură în 375 de grade F cuptor aproximativ 1 oră și 15 minute, sau până când termometru carne introdus în cea mai groasă parte nu atinge registrele osoase 180 de grade F, periaj de pui cu amestec de sos de soia la fiecare 30 de minute și amestecând legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor; lăsați puiul să stea cu 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista