Pui De Guava Dulce La Grătar

Pui Guava dulce la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 987 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, suc de lămâie, garnituri: jumătate de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aripioare de pui la grătar cu sos de reducere a soia Mango Guava, Cupcakes cu duș pentru bebeluși din șifon Guava: grozav doar dacă îți place Guava, și Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare pui întreg în jumătate și lăsați-l deoparte.
Se amestecă chimenul, sarea și piperul într-un castron mic.
Combinați 4 lingurițe de amestec de chimen, ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; rezervați amestecul de chimen rămas.
Adăugați pui în farfurie sau pungă; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mare (400 până la 500); lăsați cealaltă parte aprinsă.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de chimen rezervat peste pui. Aranjați, cu pielea în sus, pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 40 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei și sânului înregistrează 15
Periați puiul cu glazură de Guava. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 180 și cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 170, periat la fiecare 10 minute cu glazură.
Tăiați jumătățile de pui în jumătate între sân și coapsă pentru a face 8 bucăți de dimensiuni de servire.
* Înlocuiți 4 piept de pui cu OS, piele și 4 sferturi de pulpă de pui, dacă doriți.