Pui De Guava Dulce La Grătar

Pui De Guava Dulce La Grătar
Pui Guava dulce la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 987 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, suc de lămâie, garnituri: jumătate de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aripioare de pui la grătar cu sos de reducere a soia Mango Guava, Cupcakes cu duș pentru bebeluși din șifon Guava: grozav doar dacă îți place Guava, și Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare pui întreg în jumătate și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă chimenul, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați 4 lingurițe de amestec de chimen, ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; rezervați amestecul de chimen rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați pui în farfurie sau pungă; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mare (400 până la 500); lăsați cealaltă parte aprinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de chimen rezervat peste pui. Aranjați, cu pielea în sus, pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 40 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei și sânului înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Periați puiul cu glazură de Guava. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 180 și cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 170, periat la fiecare 10 minute cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GuavaGuava
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Tăiați jumătățile de pui în jumătate între sân și coapsă pentru a face 8 bucăți de dimensiuni de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
* Înlocuiți 4 piept de pui cu OS, piele și 4 sferturi de pulpă de pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista