Pui De Grădină De Vară
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de grădină de vară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 310 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei gras, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Grădină De Vară, Pui De Grădină De Vară, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui, usturoi și ghimbir; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand puiul se rumeneste.
Se amestecă ceapa, morcovii, 3/4 cană de bulion, sosul de soia și zahărul. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă broccoli, ciuperci și ardei gras. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt clare.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană bulion; se amestecă în amestecul de pui. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sosul se ingroasa.