Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci

Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 281 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bok choy, amidon de porumb, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan mediu, combinați bulionul de pui cu sosul de soia, sherry, zahărul, amidonul de porumb dizolvat, oțetul de orez, uleiul de susan și ardeiul roșu zdrobit și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Stoc De PuiStoc De Pui
Oțet De OrezOțet De Orez
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile de stridii și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
4
Transferați ciupercile pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Adăugați încă 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie. Condimentați Generos bucățile de piept de pui cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când sunt aurii și abia fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați bucățile de pui pe farfurie cu ciupercile de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Bucăți De PuiBucăți De Pui
7
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie împreună cu bok choy și ardeiul roșu și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ardei RoșuArdei Roșu
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați legumele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie împreună cu ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Întoarceți puiul și legumele în tigaie. Agitați sosul și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați puiul și legumele într-un castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista