Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 281 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bok choy, amidon de porumb, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan mediu, combinați bulionul de pui cu sosul de soia, sherry, zahărul, amidonul de porumb dizolvat, oțetul de orez, uleiul de susan și ardeiul roșu zdrobit și agitați bine.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola până când sclipesc.
Adăugați ciupercile de stridii și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Transferați ciupercile pe o farfurie mare.
Adăugați încă 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie. Condimentați Generos bucățile de piept de pui cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când sunt aurii și abia fierte, aproximativ 4 minute.
Transferați bucățile de pui pe farfurie cu ciupercile de stridii.
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie împreună cu bok choy și ardeiul roșu și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați legumele pe farfurie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie împreună cu ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Întoarceți puiul și legumele în tigaie. Agitați sosul și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați puiul și legumele într-un castron și serviți.