Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 281 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,21 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bok choy, amidon de porumb, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan mediu, combinați bulionul de pui cu sosul de soia, sherry, zahărul, amidonul de porumb dizolvat, oțetul de orez, uleiul de susan și ardeiul roșu zdrobit și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Stoc De Pui
Oțet De Orez
Amidon De Porumb
Ulei De Susan
Sos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr Roșu Grosier
Zahăr
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciupercile de stridii și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
4
Transferați ciupercile pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Adăugați încă 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie. Condimentați Generos bucățile de piept de pui cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când sunt aurii și abia fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Pui
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați bucățile de pui pe farfurie cu ciupercile de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Bucăți De Pui
7
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie împreună cu bok choy și ardeiul roșu și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Ardei Roșu
Bok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați legumele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
9
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie împreună cu ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Întoarceți puiul și legumele în tigaie. Agitați sosul și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Legume
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați puiul și legumele într-un castron și serviți.