Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ghimbir cu susan auriu cu aragaz lent. O porție conține 1310 calorii, 50g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi dulci, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Ghimbir Cu Susan Auriu Cu Aragaz Lent, Pui De Susan Cu Ghimbir Cu Aragaz Lent, și 365 de zile de gătit lent: pentru pui de susan cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii dulci, caisele, stafidele, ananasul și usturoiul într-un aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu piept de pui și pansament cu ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tarhon Opțional
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Brânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se presară fulgi de ceapă și fulgi de ardei roșu. Acoperiți și gătiți la minim 5 până la 6 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fulgi De Ceapă Uscați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați amidonul de porumb cu 2 linguri rezervate pansament rezervat și adăugați la amestecul de pui pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Pregătiți orezul într-o cratiță conform instrucțiunilor pachetului folosind 1 cană de apă și cană de lichid de ananas rezervat în locul unei părți din apă. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Pentru a servi, lingurați orezul uniform pe 4 farfurii. Completați fiecare cu un piept de pui și amestecul de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper