Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei vegetal, oțet, picioare de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Lipicioase Ghimbir Usturoi Aripi De Pui, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați 2 linguri de zahăr brun cu 2 linguri de sos de pește Până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De Pește
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Adăugați pulpele de pui și acoperiți-le bine cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați scallions și gătiți la foc mare până când sfârâie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
7
Scoateți din căldură.
8
Între timp, într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați restul de 1/2 cană de zahăr brun cu 1 lingură de apă și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până la barbotare, aproximativ 3 minute. Amestecați treptat 1 1/2 căni de apă, apoi amestecați restul de 1/3 cană de sos de pește împreună cu sosul de soia, oțetul, mierea și jumătate din uleiul de scallion. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ghimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și ardeii și fierbeți la foc mic moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
10
Prăjiți pulpele de pui în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Aruncați pielea de pui și cuibăriți picioarele în sosul din caserolă. Introduceți feliile de daikon murate. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 15 minute, ungând puiul de câteva ori, până când este fiert; adăugați câteva linguri de apă dacă sosul devine prea gros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Daikon Murat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Între timp, într-un abur larg din oțel inoxidabil sau bambus, aduceți 1 1/2 inci de apă la fierbere. Umeziți un strat dublu de pânză de brânză suficient de mare pentru a acoperi coșul cu aburi și a ajunge la o parte din drum în sus; aliniați coșul cu aburi cu el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Apa Suplimentara
13
Adăugați orezul scurs în coș și puneți-l într-un strat uniform. Acoperiți și aburiți orezul la foc moderat timp de aproximativ 15 minute, până când este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Descoperiți orezul și condimentați ușor cu sare. Puneți uleiul de scallion rămas peste orez și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper