Pui de cocos și orez
Puiul de cocos și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 551 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, frunze de coriandru, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Frigarui Thailandez de pui cu nucă de cocos cu orez cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Înveliți ușor un vas de copt de 13 pe 9 inci cu spray de gătit cu legume.
Presărați pieptul de pui cu usturoiul, cayenne și coaja de tei; pus deoparte.
Așezați orezul în vasul de copt.
Combinați bulionul de pui, laptele de cocos, coriandrul, sarea și sucul de lămâie și turnați pe orez. Aranjați puiul deasupra orezului. Acoperiți cu folie și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când orezul este fraged și puiul este gătit.
Scoateți folia, presărați nuca de cocos deasupra și gătiți încă 5 minute sau până când nuca de cocos se rumeneste. Make-Ahead: rețeta poate fi făcută cu până la 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se dă la frigider. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 325 F timp de 20 de minute sau până când un cuțit introdus în pui iese cald.