Pui de citrice la grătar sub cărămidă

Pui de citrice la grătar sub o cărămidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de lămâie, suc de portocale, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui de citrice la grătar sub cărămidă, Pui De Citrice La Grătar Sub Cărămidă, și Pui la grătar sub o cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sucuri, ulei de măsline, oregano, 1 lingurițăsare, rozmarin și usturoi în vasul de copt din sticlă.
Adăugați pui la marinată. Întoarceți-vă la strat; se răcește 2 ore, întorcându-se ocazional. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Se amestecă restul de 2 lingurițe de sare, boia de ardei și piper într-un castron mic.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu). Feliați 1/2 portocală în felii groase de 1/4 până la 1/8 inch.
Scoateți carnea de pui din marinată; se usucă. Slăbiți pielea din pieptul de pui și glisați 1 până la 2 orangeslices între piele și sân. Slăbiți pielea de pe coapse și glisați 1 până la 2 felii portocalii între piele și coapse. Frecați amestecul de boia peste ambele părți ale puiului.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătar.
Așezați cărămizi învelite în folie sau tigaie din fontă deasupra puiului (dacă folosiți cărămizi, poziționați 1 cărămidă peste jumătatea superioară a puiului și 1 cărămidă peste jumătatea inferioară). Acoperiți și grătiți până când pielea este crocantă și maro, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați cărămizile sau tigaia. Folosind clești sau 2 spatule mari, întoarceți puiul. Înlocuiți cărămizile sau tigaia și gătiți, acoperite, până când puiul este gătit, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute.
Între timp, așezați portocala întreagă pe grătar și gătiți până când este ușor carbonizată, întorcându-se des, aproximativ 1 minut.
Tăiați în pene și serviți alături pentru stoarcerea peste pui.