Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de citrice cu ardei ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de citrice cu ardei, Tofu marinat cu citrice cu ceapă și ardei, și Citrice-măsline marinate cu ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in 2 cani de apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Între timp, așezați jumătățile de piept de pui într-o tigaie mare. Aranjați fâșii de ardei gras în jurul puiului. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, mierea, boiaua, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Sare și Piper
Suc De Portocale
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste pui și ardei gras. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când puiul este fraged cu furculița și sucurile curg limpede. Cu lingura cu fante, scoateți puiul din tigaie; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Suc De Portocale
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă până se omogenizează. Se amestecă în lichid fierbinte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe si se ingroasa, amestecand continuu. Lingură sos peste pui; se presara cu coriandru.