Pui De Cidru
Puiul de cidru este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, dezosat, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, fierbeți șalotă, cimbru și 1/2 cană de apă până când tigaia este uscată. Se amestecă des până când șalotele devin maro deschis, 8 până la 10 minute în total.
Adăugați cidru, calvados și prune uscate la tigaie; aduceți la fierbere. Ridicați prunele și lăsați-le deoparte. Se fierbe lichidul până la 3/4 cană.
Adăugați lapte și cereale și amestecați până la fierbere.
Într-un blender, sos de piure. Condimentează după gust cu sare și piper.
În fiecare din cele 4 Caserole superficiale (5 cu 8 in.), puneți o jumătate de sân; se acoperă cu sos.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când carnea este albă în partea cea mai groasă (tăiată pentru a testa), aproximativ 12 minute.