Pui De Chili Chipotle Prăjit La Cuptor

Pui De Chili Chipotle Prăjit La Cuptor
Puiul de chili Chipotle prăjit la cuptor este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 562 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pesmet, lingurițe praf de chili, aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Prăjit La Cuptor Chipotle, Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, și Ingredientul Secret (Chipotle): coaste de cuptor pentru grătar Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie amestecați chipotles, maioneza și sare și piper după gust până când amestecul este neted. Într-o tigaie aranjați bucățile de pui într-un singur strat și acoperiți-le complet cu amestecul de maioneză. Se răcește puiul, acoperit, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare combinați firimiturile de pâine, cayenne, sare și piper după gust și acoperiți fiecare bucată de pui cu amestecul de pesmet, bătând ușor amestecul. Aranjați bucățile de pui pe rafturile ușor unse din 2 tigăi de prăjit și coaceți-le într-un cuptor preîncălzit de 425 F, rotindu-le o dată cu atenție, timp de 30 de minute. Reduceți temperatura la 375 F. și coaceți puiul timp de 10 până la 20 de minute mai mult sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista