Pui de ceai negru cu vinete

Pui de ceai negru cu vinete
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de ceai negru cu vinete ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 27 de minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai, ulei de canolan, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: pui și vinete în sos de fasole neagră, Vinete picante cu sos de oțet negru, și Fasole neagră, linte și Chili de vinete.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pungile de ceai în 2 căni de apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scoateți pungile și lăsați lichidul să se răcească la temperatura camerei.
3
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Puneți bucățile într-un castron și acoperiți cu ceaiul răcit. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore sau până peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scurgeți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați ghimbirul, usturoiul și puiul și amestecați până când este doar gătit, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
7
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, adăugați vinetele și amestecați până când vinetele încep să se rumenească și să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Întoarceți puiul în tigaie, adăugați sosul hoisin și sosul de soia și amestecați până când puiul este gătit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 27 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista