Pui de ceai negru cu vinete

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de ceai negru cu vinete ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 27 de minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai, ulei de canolan, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: pui și vinete în sos de fasole neagră, Vinete picante cu sos de oțet negru, și Fasole neagră, linte și Chili de vinete.
Instrucțiuni
Înmuiați pungile de ceai în 2 căni de apă clocotită timp de 5 minute.
Scoateți pungile și lăsați lichidul să se răcească la temperatura camerei.
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Puneți bucățile într-un castron și acoperiți cu ceaiul răcit. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore sau până peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scurgeți puiul și uscați-l.
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și puiul și amestecați până când este doar gătit, 4 până la 5 minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, adăugați vinetele și amestecați până când vinetele încep să se rumenească și să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Întoarceți puiul în tigaie, adăugați sosul hoisin și sosul de soia și amestecați până când puiul este gătit, 2 până la 3 minute.