Pui De Caise La Grătar

Reteta gratar Pui de caise este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $3.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1079 calorii. Un amestec de pui, oțet balsamic, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Grătar Cu Caise, Sos De Grătar Cu Caise Cu Conținut Scăzut De Zahăr, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă roșiile, gemul, oțetul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Fierbeți până când sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 15 minute.Între timp, clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aranjați bucățile într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și condimentați cu restul de sare și piper.
Se toarnă sosul de grătar peste pui. Prăjiți, lingând sosul peste pui o dată, până când puiul este gătit, aproximativ 1 oră.Sfat: obosit de pui? Încercați să lingurați acest sos de grătar picant, de roșii, peste cotlete de porc, creveți sau somon.