Pui De Caise La Cuptor

Pui De Caise La Cuptor
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, piper, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Caise La Cuptor, Pui la cuptor cu caise cu orez, și Șuncă La Cuptor Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, așezați o strecurătoare în chiuvetă și tăiați un "X" în fundul fiecărei caise. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.Când apa fierbe, adăugați caisele și lăsați-le să fiarbă până când cojile încep să se slăbească și fructele încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Scurgeți imediat caisele în strecurătoare și transferați-le în baia de apă cu gheață. Rezervați cratița mare.Ținând 1 caisă peste un castron mediu pentru a prinde orice suc, folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea și aruncați-o. Folosind mâinile, scoateți și aruncați groapa, zdrobiți caisul în bucăți de mărimea strugurilor și puneți-l în castron. Repetați cu caisele rămase și puneți vasul deoparte.Topiți untul în cratița rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
StruguriStruguri
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați Lilletul și gătiți până când mirosul de alcool a ars, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
4
Adăugați caisele zdrobite și sucurile lor, sucul de portocale și zahărul, creșteți căldura la mare și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.Pentru pui: între timp, încălziți cuptorul la 475 km f și aranjați un suport în mijloc.Când cuptorul este gata, așezați puiul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și condimentați generos cu sare și piper, întorcând bucățile pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă sosul finit peste pui și se întoarce pentru a acoperi bucățile. Aranjați pielea de pui cu fața în sus în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Coaceți până când puiul este rumenit deasupra și un termometru pentru carne înregistrează 165 F (asigurați-vă că nu atinge osul), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista