Pui De Caise La Cuptor

Pui De Caise La Cuptor
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, piper, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Caise La Cuptor, Pui la cuptor cu caise cu orez, și Șuncă La Cuptor Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, așezați o strecurătoare în chiuvetă și tăiați un "X" în fundul fiecărei caise. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.Când apa fierbe, adăugați caisele și lăsați-le să fiarbă până când cojile încep să se slăbească și fructele încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Scurgeți imediat caisele în strecurătoare și transferați-le în baia de apă cu gheață. Rezervați cratița mare.Ținând 1 caisă peste un castron mediu pentru a prinde orice suc, folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea și aruncați-o. Folosind mâinile, scoateți și aruncați groapa, zdrobiți caisul în bucăți de mărimea strugurilor și puneți-l în castron. Repetați cu caisele rămase și puneți vasul deoparte.Topiți untul în cratița rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
StruguriStruguri
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați Lilletul și gătiți până când mirosul de alcool a ars, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
4
Adăugați caisele zdrobite și sucurile lor, sucul de portocale și zahărul, creșteți căldura la mare și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.Pentru pui: între timp, încălziți cuptorul la 475 km f și aranjați un suport în mijloc.Când cuptorul este gata, așezați puiul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și condimentați generos cu sare și piper, întorcând bucățile pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se toarnă sosul finit peste pui și se întoarce pentru a acoperi bucățile. Aranjați pielea de pui cu fața în sus în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Coaceți până când puiul este rumenit deasupra și un termometru pentru carne înregistrează 165 F (asigurați-vă că nu atinge osul), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista