Pui De Caise La Cuptor
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, piper, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Caise La Cuptor, Pui la cuptor cu caise cu orez, și Șuncă La Cuptor Cu Caise.
Instrucțiuni
Pentru sos: aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, așezați o strecurătoare în chiuvetă și tăiați un "X" în fundul fiecărei caise. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.Când apa fierbe, adăugați caisele și lăsați-le să fiarbă până când cojile încep să se slăbească și fructele încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Scurgeți imediat caisele în strecurătoare și transferați-le în baia de apă cu gheață. Rezervați cratița mare.Ținând 1 caisă peste un castron mediu pentru a prinde orice suc, folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea și aruncați-o. Folosind mâinile, scoateți și aruncați groapa, zdrobiți caisul în bucăți de mărimea strugurilor și puneți-l în castron. Repetați cu caisele rămase și puneți vasul deoparte.Topiți untul în cratița rezervată la foc mediu.
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Adăugați Lilletul și gătiți până când mirosul de alcool a ars, aproximativ 2 minute.
Adăugați caisele zdrobite și sucurile lor, sucul de portocale și zahărul, creșteți căldura la mare și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.Pentru pui: între timp, încălziți cuptorul la 475 km f și aranjați un suport în mijloc.Când cuptorul este gata, așezați puiul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și condimentați generos cu sare și piper, întorcând bucățile pentru a acoperi toate părțile.
Se toarnă sosul finit peste pui și se întoarce pentru a acoperi bucățile. Aranjați pielea de pui cu fața în sus în vas.
Coaceți până când puiul este rumenit deasupra și un termometru pentru carne înregistrează 165 F (asigurați-vă că nu atinge osul), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Se servește cu sosul pe lateral.