Pui De Caise La Cuptor

Pui De Caise La Cuptor
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, piper, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui De Caise La Cuptor, Pui la cuptor cu caise cu orez, și Șuncă La Cuptor Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, așezați o strecurătoare în chiuvetă și tăiați un "X" în fundul fiecărei caise. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.Când apa fierbe, adăugați caisele și lăsați-le să fiarbă până când cojile încep să se slăbească și fructele încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Scurgeți imediat caisele în strecurătoare și transferați-le în baia de apă cu gheață. Rezervați cratița mare.Ținând 1 caisă peste un castron mediu pentru a prinde orice suc, folosiți un cuțit pentru a îndepărta pielea și aruncați-o. Folosind mâinile, scoateți și aruncați groapa, zdrobiți caisul în bucăți de mărimea strugurilor și puneți-l în castron. Repetați cu caisele rămase și puneți vasul deoparte.Topiți untul în cratița rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
StruguriStruguri
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați șalotele, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați Lilletul și gătiți până când mirosul de alcool a ars, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
4
Adăugați caisele zdrobite și sucurile lor, sucul de portocale și zahărul, creșteți căldura la mare și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.Pentru pui: între timp, încălziți cuptorul la 475 km f și aranjați un suport în mijloc.Când cuptorul este gata, așezați puiul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și condimentați generos cu sare și piper, întorcând bucățile pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă sosul finit peste pui și se întoarce pentru a acoperi bucățile. Aranjați pielea de pui cu fața în sus în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Coaceți până când puiul este rumenit deasupra și un termometru pentru carne înregistrează 165 F (asigurați-vă că nu atinge osul), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista