Pui de caise cu oțet Balsamic

Pui de caise cu oțet Balsamic
Puiul de caise cu oțet Balsamic este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Pui și ardei cu oțet Balsamic, Pui cu oțet balsamic și sos Worcestershire, și Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu capac la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și gătiți în uleiul fierbinte până se rumenesc în jurul marginilor, dar încă roz în centru, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa și se gătește încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă oțetul balsamic, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3
Tăiați jumătate din caise în jumătate, lăsându-le pe celelalte întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4
Așezați caisele în tigaie și turnați bulionul de pui. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă conservele de caise și cimbru. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când caisele s-au înmuiat, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista