Pui De Caise
Puiul de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, sare și piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare cu un capac la foc mediu.
Adăugați ulei și pui. Se condimentează cu sare și piper. Se rumeneste usor puiul cateva minute pe fiecare parte, se adauga ceapa. Gatiti 5 minute.
Adăugați oțet în tigaie și lăsați-l să se evapore.
Adăugați caise și stoc. Când stocul ajunge la o bulă, adăugați conserve și amestecați pentru a combina. Acoperiți tigaia, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute.
Serviți puiul cu un strop de pătrunjel tocat.