Pui De Caise

Pui De Caise
Puiul de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, sare și piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare cu un capac la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei și pui. Se condimentează cu sare și piper. Se rumeneste usor puiul cateva minute pe fiecare parte, se adauga ceapa. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați oțet în tigaie și lăsați-l să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați caise și stoc. Când stocul ajunge la o bulă, adăugați conserve și amestecați pentru a combina. Acoperiți tigaia, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
CaiseCaise
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți puiul cu un strop de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista