Pui de busuioc și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați busuiocul și puiul Prosciutto. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de muștar dijon, ulei vegetal, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată balsamică de pui cu busuioc de piersici cu prosciutto crocant, Prosciutto și Basil Crostini, și Pepene galben și Prosciutto cu ulei de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 6 minute.Întoarceți puiul; periați cu muștar și acoperiți cu prosciutto. Gatiti cu 6 pana la 8 minute mai mult sau pana cand sucul de pui nu mai este roz cand centrele celor mai groase bucati sunt taiate.
Presară brânză peste pui. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand branza se topeste.