Pui de busuioc și paste

Pui de busuioc și paste
Puiul de busuioc și pastele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, smântână grea, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc, Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc, și Coaceți Puiul Și Pastele Cu Busuioc.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele rotini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Între timp, într-o tigaie mare topiți untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă puiul și usturoiul tocat, se sotează până se rumenesc ușor și sucurile se limpezesc. Se amestecă piperul negru măcinat, busuiocul uscat, smântâna grea și parmezanul ras. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Busuioc UscatBusuioc Uscat
Cremă GreaCremă Grea
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
5
Aruncați pastele scurse cu sos de busuioc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
PastePaste
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista