Pui de busuioc cu roșii prăjite
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, piept de pui, sos balsamic de vinaigretă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți, Roșii Caprese prăjite cu sos de busuioc, și Mămăligă cremoasă de busuioc cu roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Faceți tăiat într-o parte lungă a fiecărui piept de pui, având grijă să nu tăiați în partea opusă. Umpleți fiecare buzunar cu 2 frunze de busuioc și 1 felie de brânză și roșie uscată la soare.
Așezați puiul pe o parte a foii de copt cu margini pulverizate cu spray de gătit; adăugați roșii pe cealaltă parte a foii de copt.
Periați puiul uniform cu 1 lingură. pansament.
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Tăiați frunzele de busuioc rămase în felii subțiri. Topiți roșiile cu busuioc și pansamentul rămas; aruncați ușor.
Serviți puiul acoperit cu amestec de roșii.