Pui De Bivol De Două Ori-Cartofi Copți
Pui de bivol cartofii copți de două ori ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 246 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, unt, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi Dulci De Pui De Bivol De Două Ori La Cuptor, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Pui de bivol și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare cartof cu o bucată de folie de aluminiu; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă pulpa de cartofi, 3/4 cană de brânză, 3/4 cană de smântână și 1 lingură de sos fierbinte.
Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați blaturile uniform cu restul de 1/4 cană de brânză. Întoarceți cartofii pe foaia de copt și coaceți la 425 timp de 5 până la 10 minute sau până când brânza Cheddar este topită.
Gatiti puiul conform instructiunilor pachetului pentru metoda plitei. Se amestecă 1/4 cană de sos fierbinte, unt și pudră de chili.
Lingura amestec de pui uniform peste topuri de cartofi copți.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Sfatul Nataliei: folosirea produselor ușoare în acest fel de mâncare îl face o masă mai sănătoasă. Familia ta nu va gusta niciodată diferența.