Pui De Bere În Stil Peruvian

Pui De Bere În Stil Peruvian
Puiul de bere în stil Peruvian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 272 calorii. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de sare, rozmarin, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Supă de porumb, piper și pui în stil Peruvian, Pui La Grătar În Stil Peruvian Cu Sos Verde, și Pui Prăjit În Stil Peruvian Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1 1/2 lingurițe de sare în apă într-un castron mare și se amestecă sucul de lămâie. Înmuiați puiul în amestec timp de 10 minute; clătiți și uscați puiul cu prosoape de hârtie. Pierceți puiul peste tot cu o furculiță pentru a face multe găuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă oțet, chimen, ulei de măsline, oregano, rozmarin, boia de ardei, praf de usturoi, 1 linguriță sare, sos de soia și piper negru într-un bol mic; se amestecă suficientă bere pentru a forma o pastă, aproximativ 2 linguri. Păstrați berea rămasă în cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Frecați pasta de condimente peste tot puiul, sub piele și în interiorul cavității; la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu; un termometru pentru grătar trebuie să citească 350 grade F (175 grade C) cu capacul închis.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați puiul în poziție verticală pe cutia de bere parțial umplută și extindeți copanele pe suprafața grătarului pentru a forma o formă de trepied pentru a ține puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Puneți puiul la grătar cu capacul închis până când pielea este maro și crocantă și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân, fără a atinge osul, citește 170 grade F (75 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista