Pui de bere cu sos de grătar Cola
Rețeta de pui cu bere cu sos de grătar Cola ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 450 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de cola, piper, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bere poate pui cu sos de gratar Cola, Bere poate pui cu sos de gratar Cola, și Sos De Grătar Cola.
Instrucțiuni
Bere deschisă; bea jumătate. Străpungeți cu atenție partea superioară a cutiei de bere cu deschizătorul de conserve "church-key" de mai multe ori; pus deoparte. Pentru a pregăti puiul, înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Combinați sarea, zahărul, boiaua și piperul; pus deoparte.
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Aranjați cărbunele în jurul tăvii de folie; se încălzește la foc mediu.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Frecați 2 lingurițe de amestec de condimente sub pielea slăbită. Frecați 2 lingurițe amestec de condimente în cavitatea corpului. Frecați 2 lingurițe de amestec de condimente peste piele. Adăugați încet amestecul de condimente rămas în cutia de bere (sarea va face spumă de bere). Ținând puiul în poziție verticală, cu cavitatea corpului orientată în jos, introduceți cutia de bere în cavitate.
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți. Acoperiți grătarul cu spray de gătit.
Așezați puiul pe grătar peste tigaia de picurare.
Întindeți picioarele pentru a forma un trepied pentru a susține puiul. Acoperiți și grătați 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Adăugați așchii de lemn rămași după 1 oră și cărbune, după cum este necesar.
Ridicați ușor puiul folosind clești; așezați spatula sub cutie. Ridicați cu grijă puiul și cutia; așezați pe o tăietură.
Lăsați să stea 5 minute. Ridicați ușor puiul folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate; răsuciți cu atenție cutia și scoateți-o din cavitate. Aruncați pielea și puteți.
Pentru a pregăti sosul, combinați cola și ingredientele rămase într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute. Mișto.