Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar

Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar
Grilled ghimbir-bere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sferturi de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinată de ghimbir de mere pentru bere afumată poate pui, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Aruncați ghimbirul cu 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Presărați jumătate din amestec pe pui; rezervați restul. Refrigerați puiul, neacoperit, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Turnați berea de ghimbir într-o tigaie largă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din căldură, adăugați pungile de ceai și abrupte 10 minute; aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
3
Adăugați ceapa, roșiile, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun și cimbru. Reveniți la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 50 de minute, folosind un masher de cartofi pentru a zdrobi roșiile în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Scoateți cimbrul. Puneți deoparte jumătate din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aduceți puiul la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu cu căldură indirectă: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, opriți jumătate din arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți puiul cu o parte din unt și presărați cu o parte din amestecul de ghimbir măcinat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului; acoperiți și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 18 minute, ungând cu mai mult unt și stropind cu mai mult amestec de ghimbir măcinat la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Ungeți puiul cu un strat gros de sos. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 20 de minute, ungând cu mai mult sos la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Ungeți puiul cu mai mult unt, apoi întoarceți pielea în jos și așezați-l pe partea mai fierbinte a grătarului (la foc direct). Gatiti, neacoperit, pana cand este marcat, aproximativ 2 minute. Rotiți puiul pentru a face urme de grătar încrucișat și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și se servește cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista