Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar

Pui De Bere Cu Ghimbir La Grătar
Grilled ghimbir-bere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sferturi de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinată de ghimbir de mere pentru bere afumată poate pui, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui Cu Bere La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Aruncați ghimbirul cu 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Presărați jumătate din amestec pe pui; rezervați restul. Refrigerați puiul, neacoperit, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Turnați berea de ghimbir într-o tigaie largă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din căldură, adăugați pungile de ceai și abrupte 10 minute; aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
3
Adăugați ceapa, roșiile, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun și cimbru. Reveniți la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 50 de minute, folosind un masher de cartofi pentru a zdrobi roșiile în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
UmărUmăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Scoateți cimbrul. Puneți deoparte jumătate din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aduceți puiul la temperatura camerei cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu cu căldură indirectă: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, opriți jumătate din arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți puiul cu o parte din unt și presărați cu o parte din amestecul de ghimbir măcinat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului; acoperiți și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 18 minute, ungând cu mai mult unt și stropind cu mai mult amestec de ghimbir măcinat la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți puiul cu un strat gros de sos. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 20 de minute, ungând cu mai mult sos la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Ungeți puiul cu mai mult unt, apoi întoarceți pielea în jos și așezați-l pe partea mai fierbinte a grătarului (la foc direct). Gatiti, neacoperit, pana cand este marcat, aproximativ 2 minute. Rotiți puiul pentru a face urme de grătar încrucișat și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și se servește cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista