Pui De Bere
Beer Butt Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 455 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Un amestec de pui, sare și piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pui De Bere, Pui De Bere La Grătar, și Pui de bere pe grătar: perfecțiune fumurie dintr-o cutie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură scăzută.
Într-o tigaie mică, topiți 1/2 cană de unt.
Se amestecă în 1 lingură sare de usturoi, 1 lingură boia de ardei, sare și piper.
Aruncați 1/2 bere, lăsând restul în cutie.
Adăugați untul rămas, sarea de usturoi, boia de ardei și cantitatea dorită de sare și piper în cutia de bere.
Așezați cutia pe o foaie de copt de unică folosință. Puneți puiul pe cutie, introducând cutia în cavitatea puiului. Ungeți puiul cu untul topit, condimentat.
Așezați foaia de copt cu bere și pui pe grătarul pregătit. Gatiti la foc mic aproximativ 3 ore, sau pana cand temperatura interna a puiului ajunge la 180 grade F (80 grade C).