Pui de aur cu orez

Pui de aur cu orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul auriu cu orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 440 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sferturi de pulpă de pui, cremă condensată de supă de țelină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui Și Orez Auriu, Pui de șofran și orez cu sfeclă aurie din ' Noua masă sudică, și Boluri De Orez Auriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați orezul, conținutul pachetului de condimente, supele cremă și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
CremăCremă
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu pui; se presară cu amestec de supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Pui întregPui întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se acoperă și se coace la 350 de metri pătrați timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de metri pătrați și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista