Pui De Arțar-Portocaliu
Maple-Orange pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 271 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, sare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Maple Orange Pui, Pui De Arțar-Portocaliu, și Pui Glazurat Cu Arțar Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale, vinul și siropul de arțar la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 8 minute, amestecând constant.
Presărați puiul cu sare și piper. Înveliți tigaia mare antiaderentă cu spray de gătit. Sotati puiul la foc mediu pana se rumeneste usor (aproximativ 5 minute pe fiecare parte).
Se toarnă amestecul portocaliu-arțar peste pui. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți până când puiul este gata, aproximativ 10 minute. Lingurați glazura peste pui și serviți.