Pui De Arțar-Portocaliu

Pui De Arțar-Portocaliu
Maple-Orange pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 271 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, sare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Maple Orange Pui, Pui De Arțar-Portocaliu, și Pui Glazurat Cu Arțar Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de portocale, vinul și siropul de arțar la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 8 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Presărați puiul cu sare și piper. Înveliți tigaia mare antiaderentă cu spray de gătit. Sotati puiul la foc mediu pana se rumeneste usor (aproximativ 5 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Se toarnă amestecul portocaliu-arțar peste pui. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți până când puiul este gata, aproximativ 10 minute. Lingurați glazura peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista