Pui De Arțar-Pecan
Reteta de pui de arțar-Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.26 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sirop cu aromă de arțar, nuci pecan, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy, Bacon & Pecan Crusted Pui W / Muștar Miere De Arțar, și Oferte de pui cu crustă de Pecan și salată cu sos de arțar acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Într-un vas superficial, amestecați siropul de arțar și maioneza. Într-un alt vas superficial, amestecați împreună panko și pecan. Înmuiați puiul în amestec de sirop, apoi în panko.
Așezați pe foaia de copt. Pulverizați partea superioară a puiului cu spray de gătit.
Coaceți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F) și acoperirea este maro auriu.