Pui De Alune

Pui De Alune
Pui alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 451 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, Prajiturele cu alune Brownie cu unt de alune, și Pui De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați un suport de sârmă pe o foaie de copt; înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Combinați muștarul și oul într-un vas superficial, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Combinați panko, alune și salvie într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță de piper și sare. Înmuiați puiul în amestec de ouă; dragă în amestec panko, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați puiul și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Puneți puiul pe raftul pregătit și coaceți la 425 timp de 12 până la 15 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; se încălzește la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați șobolani; gatiti 1 minut sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
13
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper, bulion de pui, port și afine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 4 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
PortPort
14
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați oțet balsamic și unt în tigaie, amestecând până se topește untul. Amestec de port lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista