Pui curry în cupe Radicchio

Puiul curry în cupe Radicchio este un fără gluten felul principal. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale, afine, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Curried în cupe Radicchio, Salată de pui în cupe Radicchio, și Cupe De Salată De Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate și aurii. Se lasă deoparte să se răcească.
Tăiați carnea de pui folosind două furculițe. Folosiți un cuțit pentru a tăia bucăți care nu se sfărâmă ușor. (Gustați sau aruncați pielea și aruncați oasele.)
Așezați puiul într-un bol mare de amestecare.
Pentru a face pansamentul, pulsați maioneza, iaurtul, chutney-ul, sucul de lămâie, pasta de curry și migdalele într-o textură groasă într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. (Alternativ, puteți amesteca acest lucru manual, tăind orice bucăți mari de chutney, dacă este necesar.) Se amestecă afinele, dacă se utilizează.
Amestecați pansamentul cu puiul, adăugând maioneză sau iaurt, dacă este necesar, pentru a acoperi generos puiul. Condimentați după gust cu sare și piper și chutney suplimentar sau suc de lămâie, dacă doriți. (Pentru a face înainte, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la 3 ore.)
Tăiați miezul de radicchio și îndepărtați cu grijă frunzele. Pentru primele câteva, va trebui să rulați înapoi marginile pentru a le dezlipi de pe cap fără a le rupe. Dacă utilizați Treviso, tăiați centimetrul inferior al capului și frunzele ar trebui să se destrame cu ușurință. Frunzele mai mari sunt cele mai bune pentru prezentări placate, în timp ce cele mai mici funcționează bine ca mâncare pentru degete pentru hors doeuvres. Tăiați cele mai mari frunze, dacă este necesar, pentru a le face mai ușor de gestionat. (Pentru a face înainte, așezați într-un recipient resigilabil cu un prosop de hârtie umed peste radicchio, acoperiți bine și dați-l la frigider până la 3 ore.)
Pentru a servi, lingurați amestecul de pui în cupele radicchio și garnisiți fiecare cu o crenguță de coriandru. După ce ați umplut frunzele, stivuiți-le pe cele rămase, înfășurați-le într-o formă strânsă de trabuc și tăiați transversal în panglici subțiri pentru a le folosi ca pat pentru platoul sau salata de dimensiuni entre. Aranjați cupele pe platou și garnisiți cu panglici suplimentare de radicchio, crenguțe de coriandru și ciorchini mici de struguri, dacă le-ați folosit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;