Pui curry în cupe Radicchio

Pui curry în cupe Radicchio
Puiul curry în cupe Radicchio este un fără gluten felul principal. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale, afine, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Curried în cupe Radicchio, Salată de pui în cupe Radicchio, și Cupe De Salată De Pui Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate și aurii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Tăiați carnea de pui folosind două furculițe. Folosiți un cuțit pentru a tăia bucăți care nu se sfărâmă ușor. (Gustați sau aruncați pielea și aruncați oasele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați puiul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Pentru a face pansamentul, pulsați maioneza, iaurtul, chutney-ul, sucul de lămâie, pasta de curry și migdalele într-o textură groasă într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. (Alternativ, puteți amesteca acest lucru manual, tăind orice bucăți mari de chutney, dacă este necesar.) Se amestecă afinele, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Pastă De CurryPastă De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
MigdaleMigdale
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Amestecați pansamentul cu puiul, adăugând maioneză sau iaurt, dacă este necesar, pentru a acoperi generos puiul. Condimentați după gust cu sare și piper și chutney suplimentar sau suc de lămâie, dacă doriți. (Pentru a face înainte, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la 3 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Tăiați miezul de radicchio și îndepărtați cu grijă frunzele. Pentru primele câteva, va trebui să rulați înapoi marginile pentru a le dezlipi de pe cap fără a le rupe. Dacă utilizați Treviso, tăiați centimetrul inferior al capului și frunzele ar trebui să se destrame cu ușurință. Frunzele mai mari sunt cele mai bune pentru prezentări placate, în timp ce cele mai mici funcționează bine ca mâncare pentru degete pentru hors doeuvres. Tăiați cele mai mari frunze, dacă este necesar, pentru a le face mai ușor de gestionat. (Pentru a face înainte, așezați într-un recipient resigilabil cu un prosop de hârtie umed peste radicchio, acoperiți bine și dați-l la frigider până la 3 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Pentru a servi, lingurați amestecul de pui în cupele radicchio și garnisiți fiecare cu o crenguță de coriandru. După ce ați umplut frunzele, stivuiți-le pe cele rămase, înfășurați-le într-o formă strânsă de trabuc și tăiați transversal în panglici subțiri pentru a le folosi ca pat pentru platoul sau salata de dimensiuni entre. Aranjați cupele pe platou și garnisiți cu panglici suplimentare de radicchio, crenguțe de coriandru și ciorchini mici de struguri, dacă le-ați folosit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
StruguriStruguri
RolaRola
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista