Puiul cu nucă de cocos cu vinete prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 705 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sosul de soia, uleiul de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu ulei de cocos, Quinoan de nucă de cocos curry și verdeață cu conopidă prăjită, și Legume de recoltare prăjite și boluri de orez cu avocado + nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți marinada și marinați puiul: într-un vas mare de sticlă sau ceramică, combinați vinul cu uleiul de arahide, pudra de curry, ghimbirul, sosul de soia, usturoiul, șalota și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Coaja De Lămâie
Ulei De Arahide
Sos De Soia
Marinada
Pui întreg
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
Vin
2
Adăugați pieptul de pui la marinată și întoarceți-l la strat. Lăsați deoparte cel puțin 20 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Marinada
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți puțin din uleiul de arahide pe o foaie mare de copt. Aranjați vinetele pe foaie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Arahide
Vinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când bețișoarele sunt bine rumenite pe fund, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă metalică, răzuiți vinetele de pe foaie și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de arahide rămas la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pieptul de pui, cu pielea în jos și reduceți focul la moderat ridicat. Gatiti puiul pana cand pielea se rumeneste frumos, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul și adăugați 1 cană de apă și zahărul. Acoperiți, reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Zahăr
Apă
8
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Creșteți căldura până la moderat și adăugați sosul de soia și coaja de lămâie. Fierbeți lichidul de gătit pentru a-l îngroșa ușor și concentrați aroma. Puneți puiul în tigaie, adăugați laptele de cocos și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Coaja De Lămâie
Sos De Soia
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați puiul în farfurii. Aruncați vinetele cu tăiței de ou și aranjați lângă pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
Vinete
Pui întreg
11
Se toarnă sosul peste pui și tăiței și se ornează cu frunzele de coriandru și arahide.