Pui Curry Cu Nucă De Cocos

Pui Curry Cu Nucă De Cocos
Puiul cu Curry de nucă de cocos necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 31 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Curry Cu Nucă De Cocos, Pui Curry Cu Nucă De Cocos, și Pui Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se toarnă untul într-un vas de copt de 9 x 13 inci. Într-un castron larg și puțin adânc, combinați nuca de cocos și pudra de curry. Înmuiați puiul în unt pentru a acoperi, apoi rulați în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați bucățile de pui ușor depărtate în vasul de copt. Bateți deasupra orice amestec de nucă de cocos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți puiul într-un cuptor de 350 până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista