Pui Curry
Puiul curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 264 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, piper, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Curry, Pui Curry, și Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un sucitor, bateți puiul între 2 foi de hârtie de ceară până când au o grosime uniformă.
Încălziți uleiul, usturoiul și pudra de curry într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și usturoiul se rumenesc. (Nu arde usturoiul.)
Adăugați pieptul de pui și gătiți până devin aurii, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați sarea, piperul, sucul de mere, bulionul de pui și stafidele. acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți cu 3 minute mai mult sau până când puiul este fraged cu furculița.
Scoateți puiul într-un platou și păstrați-l la cald. Creșteți căldura la mare și fierbeți sosul până se îngroașă sau siropos, 3 până la 5 minute.
Bateți smântâna grea și turnați sosul peste pui.