Puiul cu varza Creola este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piele, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Varză Creolă, Varză Creolă, și Varză Creolă Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și 1/4 linguriță de piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați varza și restul de 6 ingrediente în tigaie; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți puiul peste amestecul de varză. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata și varza este fragedă, amestecând ocazional.