Pui cu usturoi pe orez durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 980 de calorii , 49 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă 4,14 USD per porție . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de portocală, miere, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , orez Kerabu (salata de orez) și orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sosul de soia, mierea și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați jumătate într-o pungă mică de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 1 ora. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc; se amestecă orezul, pătrunjelul și coaja de portocală. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Între timp, într-o tigaie mică, gătiți puiul și marinada rezervată până când puiul nu mai devine roz.