Pui cu usturoi pe orez
Pui cu usturoi pe orez durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 980 de calorii , 49 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă 4,14 USD per porție . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de portocală, miere, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , orez Kerabu (salata de orez) și orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sosul de soia, mierea și ghimbirul.
Turnați jumătate într-o pungă mică de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 1 ora. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul de pui la fiert.
Se ia de pe foc; se amestecă orezul, pătrunjelul și coaja de portocală. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Între timp, într-o tigaie mică, gătiți puiul și marinada rezervată până când puiul nu mai devine roz.