Pui cu unt de var
Puiul cu unt de var este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. O porție conține 346 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 120 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei vegetal, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui în unt de var, Pui cu unt de var, și Frigarui de pui cu unt de tei si Chile.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper. Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand nu mai roz, iar sucurile sunt clare, aproximativ 10 minute.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Scurgeți excesul de ulei din tigaie. Se amestecă sucul de lămâie și se gătește la foc mic până începe să baloneze. Se amestecă untul, câte 1 lingură. Continuați să amestecați până când untul devine opac, iar sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă buruiana de mărar. Puneți sosul peste pui și serviți.