Umplutura de pui cu fenicul durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,58 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73 g de proteine, 82 g de grăsimi și un total de 1212 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați sare, ceapă, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și umplutura cu mere și fenicul, umplutura cu cârnați și umplutura cu fenicul.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți feniculul și ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți într-un castron mare. Se amestecă cuburile de umplutură, bulionul, cimbru, salvie, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Chiar înainte de coacere, umpleți lejer puiul cu 3 căni de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți restul de umplutură într-un 1-qt uns. vas de copt; da la frigider pana este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți pieptul de pui cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură. Topiți untul rămas; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu sare și piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 180° pentru pui și 165° pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 20 de minute. Descoperi; Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Acoperiți puiul și lăsați-l să stea 10 minute înainte de a îndepărta umplutura și a tăia.