Pui cu sos de unt de rozmarin

Puiul cu sos de unt de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 334 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pui cu sos de unt de rozmarin pentru 2, Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, și Pui prăjit cu unt cu portocală și rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în 1 lingură de unt 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie; gătiți la foc mediu-mic, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor. Se amestecă rozmarinul și untul rămas până se omogenizează.