Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu sos de Sherry-soia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 239 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, piper, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Cu Sos De Soia, Pui cu sos de oțet de Sherry, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
3
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sherry, zahăr, sos de soia, oțet și ardei roșu în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut. Se amestecă uleiul.