Puiul cu sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 668 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Un amestec de bulion de pui, ghimbir măcinat, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui portocaliu (alias pui cu sos de portocale), Pui cu sos proaspăt de portocale și smochine, și Pui cu sos de portocale-pepitoria.
Instrucțiuni
1
Într-o oală sub presiune, pui brun în ulei la foc mediu-mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți carnea de pui la un 30-in. x 18-în. bucată de folie rezistentă. Se acoperă cu ceapă, ardei, usturoi și coajă de portocală. Înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați pe un raft în oala sub presiune; adăugați apă. Închideți bine; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare; gătiți timp de 12 minute. (Regulatorul de presiune ar trebui să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează. Se amestecă sherry sau bulion, sos teriyaki, zahăr brun, unt și ghimbir. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.