Pui Cu Sos De Portocale
Puiul cu sos de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 219 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Piept De Pui Cu Sos De Portocale, Tilapia Cu Sos De Portocale, și Carne De Porc Cu Portocale Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Pui de dragare în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau doar până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Adăugați amestecul de bulion; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până când puiul este gata.