Pui cu sos de pere
Puiul cu sos de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 368 calorii. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi perele, puteți urma acest fel principal cu Crepe de făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui În Sos De Pere, Pulpe de pui cu sos de pere și praz, și Pui crocant cu sos picant de afine de pere.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Frecați pieptul de pui cu sare și piper alb.
Așezați sânii de pui în tigaia fierbinte și gătiți timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când sucurile se limpezesc.
Între timp, puneți slănina într-o cratiță la foc mediu-mare și gătiți până când sunt crocante.
Îndepărtați slănina și scurgeți grăsimea, lăsând aproximativ 1 lingură în tigaie. Amestecați o parte din bulionul de pui și răzuiți bucățile de slănină lipite de tigaie.
Se toarnă restul de bulion și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați pere și fierbeți încă 5 minute.
Într-o ceașcă mică, amestecați amidonul de porumb și apa.
Se toarnă amestecul în cratiță împreună cu ceapa verde. Lăsați sosul să fiarbă până când este gros și bubuit, aproximativ 2 minute. Zdrobiți slănina în tigaie.