Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de oțet de Sherry. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet de Sherry, Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet de Sherry, și Pui cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă bulionul de pui și oțetul și se fierbe 2 minute.