Pui cu sos de oțet de Sherry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de oțet de Sherry. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet de Sherry, Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet de Sherry, și Pui cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă bulionul de pui și oțetul și se fierbe 2 minute.
Adăugați frișcă; gatiti 1 minut.