Pui cu sos de lămâie-Caper

Pui cu sos de lămâie-Caper
Puiul cu sos de lămâie-Caper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 130 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piele, suc de lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Cu Sos De Lămâie-Caper, Pui cu sos de lămâie-Caper, și Pui cu sos de lămâie-Caper.

Instrucțiuni

1
Presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scoateți din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, vermut, suc de lămâie și capere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute). Se amestecă pătrunjelul. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VermutVermut
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista