Pui cu sos de lămâie-Caper
Puiul cu sos de lămâie-Caper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 130 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piele, suc de lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Cu Sos De Lămâie-Caper, Pui cu sos de lămâie-Caper, și Pui cu sos de lămâie-Caper.
Instrucțiuni
Presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Scoateți din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, vermut, suc de lămâie și capere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute). Se amestecă pătrunjelul. Puneți sosul peste pui.