Pui cu sos de grătar cu unt de arahide
Rețeta de pui cu sos de grătar cu unt de arahide este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 234 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, coapsele de pui cu piele, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu sos picant de unt de arahide, Franks în sos dulce de arahide-grătar, și Sandwich cu unt de arahide și banane cu sos de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper și adăugați în tigaie într-un singur strat (lucrați în loturi dacă este necesar). Gatiti, intorcand frecvent, pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți într-un aragaz lent. Repetați cu puiul rămas.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut mai mult.
Adăugați sos de grătar și unt de arahide. Se amestecă, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă sosul peste pui și se amestecă pentru a acoperi.
Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, 2 1/2 până la 3 1/2 ore la minim. Descoperiți, setați temperatura la mare și gătiți, întorcând frecvent puiul, până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.