Pui cu sos de gratar alb

Puiul cu sos de grătar alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 957 calorii, 55g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pui, așchii de lemn hickory, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pui cu sos de gratar alb, Pui Big Bob Gibson cu sos de gratar alb, și Pui la gratar cu sos de gratar alb.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; se acoperă și se răcește 8 ore.
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Presărați fiecare pui cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Puneți 2 jumătăți de lămâie în cavitatea fiecărui pui.
Scurgeți chipsurile și puneți-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați puii pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Gătiti 1 oră și 30 de minute până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 18