Pui cu sos de ghimbir este un fel principal care servește 4. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 505 calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți migdale, păstăi de mazăre, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar cu sos de susan și ghimbir , Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici și Pulpe de pui cu sos de ghimbir și piersici .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți puiul în 1 lingură de ulei la foc mediu-mare timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte. În uleiul rămas, prăjiți broccoli, morcovii, ciupercile, păstăia de mazăre și ceapa timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie. Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Combinați maioneza, bulionul, usturoiul, sosul de soia și ghimbirul; adăugați în tigaie. Reduceți căldura și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Serviți peste orez și presărați cu migdale dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper