Pui cu sos de cremă Dijon

Puiul cu sos de cremă Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de ardei de lămâie, laptele evaporat, jumătățile de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de nuc cu sos de cremă Dijon, Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, și Filet De Vită Cu Sos Dijon-Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți puiul cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale puiului cu condimente.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați jumătate și jumătate și muștar; se adaugă în tigaie. Reduceți căldura; fierbeți 6 minute sau până când sosul este ușor gros. Puneți sosul peste pui.