Pui cu sos de cremă de spanac Prosciutto

Pui cu sos de cremă de spanac Prosciutto
Puiul cu sos de cremă de spanac Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1640 calorii, 45g de proteine, și 81g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți ouă, brânză mozzarella, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Pui Prosciutto & Fontina cu sos de cremă de ciuperci cu lămâie, Paste de pui și spanac cu sos de cremă de lămâie, și Prosciutto-pui învelit cu spanac saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron mic; deoparte. Amestecați firimiturile de pâine, praful de usturoi, ardeiul, sarea și piperul împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Scufundați pieptul de pui în amestecul de ouă și apăsați în firimiturile de pâine, scuturând excesul de firimituri de pâine. Gatiti pieptul de pui in uleiul incins pana se rumeneste pe ambele parti, nu mai este roz in centru, iar sucurile sunt limpezi, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Subţire-Subţire-
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți pieptul de pui din tigaie, lăsați-l deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă vinul alb în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Creșteți temperatura la mediu-mare și amestecați făina. Gatiti si amestecati pana cand vinul s-a redus la jumatate din volumul original, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Bateți smântâna și usturoiul și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Amestecați prosciutto, spanacul și brânza mozzarella; gătiți și amestecați până când brânza s-a topit și spanacul s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se toarnă sosul peste pieptul de pui pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista