Pui cu sos de cremă de spanac Prosciutto
Puiul cu sos de cremă de spanac Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1640 calorii, 45g de proteine, și 81g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți ouă, brânză mozzarella, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Pui Prosciutto & Fontina cu sos de cremă de ciuperci cu lămâie, Paste de pui și spanac cu sos de cremă de lămâie, și Prosciutto-pui învelit cu spanac saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron mic; deoparte. Amestecați firimiturile de pâine, praful de usturoi, ardeiul, sarea și piperul împreună într-un bol separat.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Scufundați pieptul de pui în amestecul de ouă și apăsați în firimiturile de pâine, scuturând excesul de firimituri de pâine. Gatiti pieptul de pui in uleiul incins pana se rumeneste pe ambele parti, nu mai este roz in centru, iar sucurile sunt limpezi, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Scoateți pieptul de pui din tigaie, lăsați-l deoparte și păstrați-l cald.
Se toarnă vinul alb în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Creșteți temperatura la mediu-mare și amestecați făina. Gatiti si amestecati pana cand vinul s-a redus la jumatate din volumul original, aproximativ 1 minut.
Bateți smântâna și usturoiul și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Amestecați prosciutto, spanacul și brânza mozzarella; gătiți și amestecați până când brânza s-a topit și spanacul s-a ofilit.
Se toarnă sosul peste pieptul de pui pentru a servi.